2012. augusztus 14.

Ha egy ajtó bezárul, kinyílik egy másik




Pénteken vérző szívvel felfüggesztettem a boltocskám üzemelését. Hiába erőlködtünk, nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Itthon egy félszobát átalakítottunk műhellyé ( egy hörcsöggel közösen használom ), és itt fogom gyártani a kreálmányaimat, amit a neten szeretnék majd értékesíteni, sok más egyébbel.

4 megjegyzés:

  1. Sajnálom nagyon.

    Vagy két hete voltunk otthon és nem volt időm betérni hozzád, a boltodba, pedig terveztem. Ez is bánt.

    Remélem otthon sikered lesz!

    VálaszTörlés
  2. Hát még én mennyire sajnálom, nagyon szerettem azt a kis kuckót. Végre megtaláltam a helyem ebben a Tisza-parti világban, azt csinálhattam amit nagyon szeretek. De hiába van igény a munkámra, Tiszakeszin (is) nagyon rossz most az emberek helyzete. Az élelmiszerbolt után már nem marad keret ilyen "luxus" dolgokra, a NAV-ot pedig nem érdekli, hogy mennyi a bevételem. Persze nem adom fel, párom szerint amíg vannak terveink, nagy baj nincs.

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  4. Nagyon sajnálom, hogy ez történt, én nagyon örültem ennek a helynek, ahol minden bolond ötletemhez kaptam alapanyagot, illetve volt egy ember, aki meg tudta valósítani a sokszor lehetetlennek tűnő elképzeléseimet! És igaza van a párodnak, ne add fel, ebben az igazságtalan világban is szükség van ilyen kreatív emberekre, mint amilyen Te is vagy! Csak meg kell találni a megfelelő helyet, ahol ezt észre is veszik!
    Sok sikert a továbbiakra!!!!!!!!

    VálaszTörlés