Üdvözöllek az oldalamon, örülök, hogy rám találtál. Nézz körül bátran, és ha megjegyzésed van, ne fogd vissza a kurzorod. Érezd jól magad amíg nálam vagy! Habcsók
2012. augusztus 18.
Kedvenc
Mivel jóval több szabadidővel rendelkezem mint valaha, belefogtam a lekvárfőzésbe szilvából. Na nem kell rögtön arra gondolni, hogy órákig kavargattam egy üst köpködő gyümölcsöt, én az egyszerűbb megoldást választottam. Egy lábas aljára ecetet öntöttem, erre pakoltuk a magozott szilvát. Gáztűzhelyen vaslap, takarékláng, NO KAVARÁS, és 49 óra elteltével kész lett a sűrű, finom szilvalekvár.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Tisztára hihetetlen hogy nem kellett kavarni, de ha mondod, elhiszem.
VálaszTörlésÉn azt a nagyüstbenvakargatós módszert ismerem, valamint a zselésítőset, ami nekem nagyon bevált. A konzisztencia persze nem hagyományos...
Gratulálok!
Jól festenek a lekvárok. Lekvárak...